CASTRUM

CASTRUM vzw - Liturgisch Centrum Abdij Keizersberg

In het kader van de liturgische vernieuwing, waarvan de abdij een initiatiefnemer en een voortrekker was, heeft ook het liturgisch centrum CASTRUM een belangrijke rol gespeeld. Het was een verdeelpunt voor zowel de eigen uitgaven, als de uitgaven van anderen. Ook vandaag nog vind je er een ruim aanbod van religieuze artikelen: Boeken, cd’s, dvd’s, catechetische spellen, kaarten, iconen, beelden, religieuze artikelen, posters, stripverhalen, liturgisch en pastoraal materiaal, en nog zoveel meer…

Pastorale entiteiten, scholen, werkgroepen en particulieren vinden hier hun gading op het gebied van bijbel, godsdienst, catechese, vorming, spiritualiteit en religie in het algemeen.

Bereikbaarheid

De Abdij van Keizersberg ligt op de oude invalsweg van Mechelen naar Leuven en is ook gemakkelijk te bereiken:

  • Vanaf de autostrade Brussel-Luik-Hasselt: afrit Mechelen/Herent. Vandaar zie je ook al wegwijzers naar de abdij. Voor een plan van de omgeving: zie website www.keizersberg.be. Er is gratis parking voorzien voor de bezoekers.
  • Vanaf het treinstation van Leuven is de abdij te bereiken met bus 4 (halte Leopold Decouxlaan), 5 of 6 (halte Albert Wouterstraat).
Hoe ons terugvinden in de abdij?

U gaat binnen langs de hoofdingang in de hoek van het gebouw Neem de gang naar links en de trap op De glazen deur recht voor u is het Liturgisch Centrum Castrum.

Openingsuren

Alle werkdagen van 8.45 tot 11.30 u en van 14.15 tot 17.30 u.

U kan ook rechtstreeks bestellen langs de webwinkel: www.avimo.org

Contactgegevens
CASTRUM vzw
Liturgisch Centrum Abdij Keizersberg


Mechelsestraat 202
3000 Leuven.
BTW BE0416.466.926
Telefoon; +32 16 79 46 00
castrum@keizersberg.be - www.keizersberg.be
avimo@kerknet.be - www.avimo.org

Het team van CASTRUM: Dom Maurice Chevalier osb – Jeanne Van Beek
Dom Dirk Hanssens osb – Prior-administrator

Online bestellen?